Treball de Calefacció Sol Radiant

En esta ocasió vam instal·lar a casa del nostre client una calefacció per sòl radiant amb caldera de gasòli, (també pot ser a gas), a la seua vivenda de dues plantes, centralitzant tot el sistema al garatge i dotant la instal·lació de tots els sistemes de seguretat, control i regulació exigits per nou reglament, facilitant al cliente el mínim manteniment per part del client, ja que ens demanà no tindre que preocupar-se de res, excepte que no falte aigua al circuit i combustible al depòsit i res més; en resposta a les exigències del nostre cliente, ens ocupàrem d’automatitzar-ho pràcticament tot per a la seua major comoditat.

Treball de Climatització Sostre

En aquesta tenda s’optà per un equip d’aire condicionat Mitsubishi Electric de sostre degut a la falta d’espai a les parets, ja que com és una tenda de roba, necessita tot l’espai de les parets per a prestageries amb gènere.

Treball de Climatització Conductes

En aquestes dues imatges s’aprecien les diverses reixetes longitudinals d’aire condicionat per conductes que tinguérem que instal·lar, per a compensar els grans finestrals de vidre d’aquesta vivenda, pels quals entra molt de sol i molta calor a l’estiu, a conseguint així un confort molt agradable i acollidor.

Treball de Mampares

Venem, instal·lem i reparem mampares d’una gran varietat de marques, com Duritia, Mundilite, Profiltek, Roca, Bañolux, Duscholux, Seviban, etc.

Con es pot apreciar a les fotos de les nostres mampares, instal·lades a casa dels nostres clients, cuidem els detalls dels acabaments al màxim per a complir amb les seus espectatives de qualitat.

Som especialistes en canviar banyeres per plats de dutxa de fibra, cèramica o obra, amb un equip d’obrer i xapador, per a que els nostres clients no tinquen que preocupar-se de res, excepte triar els colors i acabaments dels materials que després disfrutaràn a l seu bany reformat.

També disposem de solucions ideals per a persones amb mobilitat reduïda.

Disposem d’un equip tècnic per a solucionar qualsevol problema de dificultat arquitectònica que a vosté li puga semblar complicadíssim; consúlte’ns i li donarem solucions per a qualsevol sistema que necessite: abatible, corredís, plegable, etc.

Treball de Fontaneria

Intal·lació de tractament d’aigua realitzada per la nostra empresa a un col·legi, descalsificant l’aigua en primer lloc per evitar tots els problemes que ocasiona la cals i el cost econòmic que comporten les avaries; en segon lloc s’instal·là un controlador electrònic de clor per a garantir el nivell del mateix en tot moment, ja que un nivell inferior a l’exigit per la reglamentació, podria ocasionar transtors intestinals lleus i la consegüent denúncia per part de les autoritats sanitaries.

El treball es va dur a terme segons la normativa actual amb tots els sistemes de segurerat i control exigits.

Els clients van quedar plenament satisfets i ara els portem tot el manteniment del col·legi.

Treball de Gas i Gasòli

Tenim acreditació del Ministeri d’Indústria de carnet d’nstal·lador de gas de categoria “B” i gasòli “IPPL-1”, ademés de la convalidació del carnet d’instal·lador de calefacció, aigua calenta sanitària i climatització al nou reglament  R.I.T.E., el qual ens capacita per a realitzar instal·alcions de gas i gasòli pràticament de tot tipus.

En les fotos es pot apreciar l’entrada principal de gas d’una vivenda unifamilar amb la tija d’acer inoxidable que és més recomanable que la d’acer galvanitzat per la seua duresa i millor acabament estètic.

Les demés fotos mostren diferents parts d’instal·lacions interiors en vivendes dels nostres clients, els quals ens avalen com a gran experiéncia.

Treball de Descalcificació

En aquest cas tenim una instal·lació d’un aparell descalsificador de sistema de resina d’alt rendimenti i regeneració per sal, amb depòsit separat o compacte, que s’encarrega de lleva-li la calç a tota l’aigua de la instal·lació, per a  evitar problemes de perforacions, obstruccions de canonades i maniguets causant despeces per al manteniment de la instal·lació, ademés d’oferir al nostre client  un gran confort de caracteristíques positives en l’aigua com: major suavitat als cabells i a la pell  a l’hora de dutxar-se, menor consum de sabó i suavitzant tant a la rentadora, així com al llavar-se diàriament les mans, la reducció del consum de productes del rentaplats, ja que una volta està instal·lat el descalsificador, l’aigua passa de ser molt dura, uns 50ºF, a ser motl blana amb uns 10ºF, ademés de la proloncació de la vida d’altres aparells com l’escalfador d’aigua, la placa solar, la caldera, la bomba de pressió de casa si és el cas, etc.

Treball de Dosificació

La foto de l’aparell blau amb els dos flitres compacte, correspon a un dosificador de silicofosfats per a minimitzar els efectes negatius de la calç que tothom ha experimentat a sa casa amb les típiques avaries de l’escalfador o caldera, la rentadora o rentaplats, agarrotament de l’aixeteria i claus de pas i el més comú i molets, que és la incrustació de cals del telèfon de la dutxa que impedeix que l’escalfador s’engegue, i no ens podem dutxar,quan més presa tenim, per no parlar del filtres o atomitzadors de totes les aixetes en general, sobretot però, el de la cuina que no ix l’aigua calenta i tenim que escurar amb aigua freda perque l’escalfador no s’engega, etc,etc.

Dons amb aquest aparell la solució és definitiva, real i semostrable, demàne’ns informació i l’assessorarem.

Treball de Piscines

Aquesta instal·lació correspon al domicili d’un client nostre que necessitava una solució al seu problema de picor i irriatació en la pell, causat pels productes químics que s’utilitzen habiltualment per a mantenir les piscines: en aquest cas li instal·làrem un sistema de cloració salina, totalment natural, ja que d’aquesta manera evitem els picors i irritacions en la pell i en els ulls sobretot en xiquets, encara que no tinguen una sensibilitat especial als productes químics.

A més a més, el nostre client ens demanà climatitzar la piscina per a poder disfrutar del bany durant tot l’any, i és aixó que en la foto es veu la caldera per a calfar l’aigua i poder gaudir d’un bany càlid els mesos de fred.

Treball de Ventilacions

Des de l’any 2007 el nou Reglament d’Instal·lacions Tèrmiques en edificis R.I.T.E, obliga a tots els promotors d’obra nova a contractar l’ejecució de la instal·lació per a la renovació de l’aire interior de la vivenda, amb la finalitat de mantenir la qualitat del mateix. La instal·lació consteix en una sèrie de conductes que poden ser plans o circulars i poden se plàstics en uns trams i metàl·lics en altres, depenent de certes circumstàncies i condicions estructurals. En les fotos d’algunes de les nostres instal·lacions, es poden apreciar alguns dels trams de les citades instal·alcions. Disposem d’una de les marques més innovadores del mercat: Sibervent.