ionizador blue

LA SOLUCIÓ ECOLÓGICA PER A MILLORAR L'AIGUA DE LA SEUA LLAR. NO T'HO PENSES MÉS I TRÚCANS!!

ACABA AMB LES INCRUSTACIONS DE CALÇ EN TUBS I APARELLS.

EL IONITZADOR ALTERA EL COMPORTAMENT DE CRISTAL·LITZACIÓ DE LA CALÇ QUE  ACABA PERDENT LA SEUA CAPACITAT D'ADHESIÓ I FLUEIX AMB L'AIGUA.

 

 

Avantatges: renova acuradament la canonada una xicoteta quantitat de diòxid de carboni alliberat, amplia el nivell actual de depòsits. redueix incrustacions ja existents en la canonada.

Protegeix contra òxid i corrosió. fomenta la formació d'una capa protectora de metall i carbonat que, al seu torn, protegeix contra substàncies agressives que condueixen a l'oxidació i la corrosió.

 Solució ecològica sense sales ni productes químics , menys reparacions i manteniment. es conserven els principals minerals de l'aigua, estalvi considerable de detergent i netejadors, estalvi de temps i esforç en la neteja, es recupera la pressió de l'aigua,  alt rendiment per al seu sistema de calefacció i d'aigua calenta.

Protegeix el seu sistema de canonades, aparells i equips de la calç i l'òxid. aplicable a qualsevol material de canonada: ferro, coure, plàstics, pvc, materials compostos… 

Les marques principals amb les quals treballem son: Calmat i Aquazino. 

 

Slide Peu

  • banner_peu3_mod

    banner_peu3_mod

  • banner_peu1_mod

    banner_peu1_mod