[vc_row type=»vc_default» css=».vc_custom_1474268037787{margin-bottom: -30px !important;padding-bottom: 30px !important;}»][vc_column offset=»vc_col-lg-12 vc_col-md-12 vc_col-xs-12″]

[ultimate_heading main_heading=»Ionitzadors» alignment=»left» spacer=»line_only» spacer_position=»bottom» line_height=»4″ line_color=»» main_heading_font_size=»desktop:26px;» main_heading_line_height=»desktop:36px;» line_width=»50″ spacer_margin=»margin-top:15px;margin-bottom:30px;» el_class=»accent-border-color» main_heading_style=»font-weight:bold;»][/ultimate_heading][vc_column_text]La solució ecológica per a millorar l’aigua de la seua llar. No t’ho penses més i trúcans!!

Acaba amb les incrustacions de calç en tubs i aparells.

El ionitzador altera el  comportament de cristal·lització de la calç que acaba perdent la seua capacitat d’adhesió i flueix amb l’aigua.

Avantatges: renova acuradament la canonada una xicoteta quantitat de diòxid de carboni alliberat, amplia el nivell actual de depòsits. redueix incrustacions ja existents en la canonada.

Protegeix contra òxid i corrosió. fomenta la formació d’una capa protectora de metall i carbonat que, al seu torn, protegeix contra substàncies agressives que condueixen a l’oxidació i la corrosió.

Solució ecològica sense sales ni productes químics , menys reparacions i manteniment. es conserven els principals minerals de l’aigua, estalvi considerable de detergent i netejadors, estalvi de temps i esforç en la neteja, es recupera la pressió de l’aigua,  alt rendiment per al seu sistema de calefacció i d’aigua calenta.

Protegeix el seu sistema de canonades, aparells i equips de la calç i l’òxid. aplicable a qualsevol material de canonada: ferro, coure, plàstics, pvc, materials compostos…

Les marques principals amb les quals treballem son: Calmat , Aquazino i Phasis.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]